Våra båtmärken

Adventure ett annat ord för spänning

Adventure är ett ord som för tankarna till spänning, upptäckter och tankar om platser kvar att besöka. Adventure är en inkörsport till avkoppling och nöje med familj och vänner.

Vår vision är att förena de finaste materialen med design och teknik. Adventure LTD har skapat en av de allra bästa RIB båtar tillgängliga på marknaden.

Våra båtar som inte bara ser bra ut, de skall klara utföra sitt jobb år efter år utan kompromisser.

Den finaste båtupplevelsen

Att spendera tid på vattnet med familj och vänner ger några av de mest njutbara och givande stunderna i våra liv.

Tiger Marine-båtar har funnits på marknaden sedan 1996, vilket innebär 26 års erfarenhet av tillverkningstekniker för uppblåsbara båtar. Denna erfarenhet har återspeglat våra kunder med en överlägsen prestanda och kvalitetsbåt.

Motorbåtar av högsta kvalitet

Olympic med sin tradition på över 40 år, fortsätter att erbjuda högkvalitativa glasfibertillverkade fritidsbåtar, genom ett långt modellprogram. Våra produkter kombinerar oöverträffad stil, smart design och optimal prestanda. De högkvalitativa materialen vi noggrant väljer att använda och vår passion för vårt arbete är ingredienserna för våra kunders maximala tillfredsställelse. Innan man lanserar en ny modell är allt på båten noggrant designat med hjälp av datorer, vilket optimerar dess potential och testar pålitlighet och ergonomin. När designsteget är avslutat, testas den nya modellen under verkliga förhållanden.